Founder

Sandra Kochanska

Waar sta ik voor?

SANDRA KOCHANSKA

Van kinds af aan was Sandra al gefascineerd door de vastgoedsector. Ze studeerde hard in Polen om haar droom na te jagen en verhuisde vervolgens naar Nederland om haar eigen makelaarskantoor te starten in Den Haag. Ik kan je vertellen, dat was geen gemakkelijke weg. Maar met haar vastberadenheid en toewijding heeft ze haar droom waargemaakt.

4 Power vrouwen

Haar kantoor bestaat uit vier krachtige vrouwen, waaronder Sandra zelf. Samen runnen ze het bedrijf met hart en ziel en helpen ze klanten in Den Haag en Rotterdam om hun droomhuis te vinden. Sandra staat bekend om haar enthousiasme en toewijding aan haar klanten. Ze doet er alles aan om hen tevreden te stellen en te helpen bij elke stap van het proces.

Maar het gaat niet alleen om haar werk. Sandra is ook een liefdevolle en inspirerende persoonlijkheid. Ze zorgt goed voor haar team en creëert een veilige en ondersteunende werkomgeving. Ze is trots op haar personeel en haar bedrijfscultuur van samenwerking en ondersteuning.

Als vrouwelijke ondernemer heeft Sandra veel obstakels moeten overwinnen om haar bedrijf te laten groeien. Maar met haar vastberadenheid, toewijding en passie voor het vak heeft ze haar droom waargemaakt en een succesvolle onderneming opgebouwd. Ze is een inspiratie voor ons allemaal en laat zien dat het mogelijk is om je dromen na te jagen en te bereiken, ongeacht je achtergrond of omstandigheden.

Ik wil U graag helpen

Via mail of telefoon!

Samen komen we tot Uw Droom woning.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.